Aanmelden Halloween 2021

Zaterdag 30 oktober

Het programma van Halloween 2021 zal bestaand uit een trick-or-treat ’s avonds. In de middag organiseren we een leuke activiteit voor de kinderen tot en met 12 jaar. Zij worden allereerst professioneel geschminkt door de dames van De Toverkist waarna zij door een professionele fotograaf op de foto worden gezet. De foto’s zijn achteraf te bestellen, waarbij u één afdruk kunt bestellen op kosten van de wijkvereniging. Meer bestellen kan uiteraard ook door een eigen bijdrage.

Dus: kom alvast gekleed in de Halloween outfit, dan wordt de foto extra griezelig!

Let op! Er is slechts plaats voor ongeveer 100 kinderen en vol = vol, dus geef je snel op!

Deelname voor leden is gratis. Geen lid? Dan wordt een bijdrage van € 15 per kind in rekening gebracht.

Geen lid? Niet getreurd, dat kan alsnog! Klik hier om uw adres aan te melden. Het jaar 2021 wordt i.v.m. Corona nog geen contributie geïncasseerd. De jaarlijkse contributie bedraagt € 15.

We gaan van start, u kunt zich niet meer aanmelden. Wij zijn vandaag bereikbaar op: 06-18967860.